La Zalău a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România

Navo cover cover cover

Cosmin Vlaicu, președintele Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România a organizat astăzi, la Zalău, ședința de lucru a acestei asociații. La eveniment au participat, pe lângă Cosmin Vlaicu, secretarul județului Sălaj și secretarii generali ai județelor Iași, Tulcea, Ilfov, Maramureș, Ialomița și Satu Mare.

Salajul liber Pub

Întâlnirea de al Zalău precede Adunarea Generală a Asociației, care este programată pentru luna septembrie. Printre temele de discuție și dezbatere s-au numărăt chestiunile actuale din administrația public, aceștia încercând să găsească soluții pentru armonizarea practicii administrative.

De remarcat că secretarii județelor sunt apolitici și nu fac parte din niciun partid politic. Cosmin Vlaicu de exemplu este secretarul general al județului în cadrul Consiliului Județean Sălaj din anul 2008, pe vremea când președinte al instituției era PSD-istul Tiberiu Marc. La începutul anului trecut, Cosmin Vlaicu a fost reconfirmat și președinte al Asocieției Secretarilor Județelor din România fapt ce demonstrează și întârește idea că zălăuanul este foarte apreciat de cei din breasla sa.

Printre altele, secretarii județelor prezenți la Zalău s-au întâlnit astăzi și cu Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj care le-a transmis gândurile sale profesioniștilor din domeniu. Dinu Iancu Sălăjanu a ținut să precizeze că secretarul județului – Cosmin Vlaicu – este un scut protector pentru instituție și oferă o garanție în plus în ceea ce privește legalitatea activității administrative din județ.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.