PNL își caută candidat la Primăria Zalău. Ce spune președintele Mihai Crișan despre un posibil primar liberal

Navo cover cover cover

Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj, a câștigat detașat ultimele două mandate de primar al municipiului Zalău. De această dată, liberalii se pregătesc intens pentru a reuși să pună probleme candidatului PSD la scrutinul din acest an și să recâștige Primăria Zalău, funcție pe care au avut-o în perioada 2004 – 2016 cu Radu Căpîlnașiu, fost PD și PNL.

Salajul liber Pub

La ultimul scrutin, cel din 2020, liberalii nu și-au desemnat candidat și l-au suținut pe omul de la PLUS, într-o alianță cu cei de la USR, Florin Iordache.

Mihai Crișan, actualul președinte al PNL Zalău susține că liberalii au început deja calculele interne pentru a desemna candidatul cel mai vizibil la funcția de primar. Acesta susține că la ora actuală, cei mai vizibili oameni din interiorul PNL Sălaj, cu domiciliul în Zalău sunt vizați de un sondaj de opinie.

„Vom avea candidat. Momentan suntem în perioada de evualuare (sondaje, dezbateri interne, etc…). Cand organizația va lua o decizie o s-o anunțăm. În sondaj sunt incluse persoanele reprezentative din PNL Sălaj cu domiciliul în Zalău”, ne transmite Mihai Crișan, președintele PNL Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.