FOTO. Alegeri în PSD Mirșid. Primarul Călin Bereschi, reconfirmat în funcția de președinte

Navo cover Navo cover

Social-democrații din Mirșid s-au întâlnit ieri la conferința locală de alegeri. La evenimentul celor de la PSD Mirșid, pentru buna desfășurare a votului au fost prezenți președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, dar și Dan Ghiurco, primarul PSD din Jibou, Florian Neaga, deputat PSD, cât și Sergiu Panie, președintele executiv al PSD Sălaj.

În cadrul alegerilor, primarul din Mirșid, Călin Bereschi a fost ales președinte al PSD Mirșid pentru încă un mandat de patru ani. Tot în cadrul ședinței, viceprimarul din Mirșid, Ovidiu Bodea a fost ales în funcția de vicepreședinte. Tot ca vicepreședinți au mai fost aleși Ioan Blaga din organizația PSD Moigrad-Porolissum și Ovidiu Chende din organizația PSD Firminiș.

Secretar a fost ales Stelian Mureșan, iar ca membri în biroul de conducere au fost aleși Ioan Pop, Dorin Fechete, Ovidiu Buruian, Vasile Șandor, Ovidiu Prune și Cristian Jecan.

La finalul alegerilor din organizațiile locale, urmează Conferința Județeană a PSD Sălaj, acolo unde Ionel Ciunt candidează pentru încă un mandat în fruntea social-democraților sălăjeni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.