JOS PĂLĂRIA! Ei sunt cei 4 jandarmi din Sălaj care au salvat viața a 2 persoane surprinse de un incendiu într-o casă din Șimleu Silvaniei

Navo cover Navo cover

Patru jandarmi sălăjeni au avut astăzi prezență de spirit și au reușit să salveze dintr-un incendiu două persoane, dar și să prevină în timp util o altă tragedie.

Astfel, astăzi, în jurul orei 12:45, în timp ce se aflau în misiunea de menținere a ordinii și liniștii publice, pe raza orașului Șimleu Silvaniei, un echipaj de jandarmerie a observat un imobil, aflat pe strada Independenței, unde izbucnise un incendiu. Până la sosirea structurilor specializate ale pompierilor, jandarmii au intrat în imobilul cuprins de flăcări și au scos cele doua persoane aflate în interior.

Totodată aceștia au scos din locuință și două butelii, care reprezentau un real pericol de explozie și de intensificare a incendiului.

Cei patru jandarmi demni de toată admirația noastră, care au evitat o tragedie sunt plutonierii Andrei Pușcaș și David Crișan care au intrat în imobil și au scos cele două persoane. Cât și plutonierul adjutant Ionuț Moigrădean și elevul Andrei Pop care au asigurat perimetrul și zona exterioară pentru ca nimeni să nu fie rănit.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.