JOS PĂLĂRIA! Consiliul Județean Sălaj alocă 10.000 de lei pentru a sprijini financiar un angajat aflat într-o situație medicală gravă. Și colegii din instituție au DONAT

Navo cover cover cover cover cover

Colectivul Consiliului Județean Sălaj dă dovadă de solidaritate și demonstrează că în situații critice sunt oameni cu suflet mare. Astfel, atât Consiliul Județean Sălaj ca instituție, cât și personalul din unitatea administrativă au donat o sumă consistentă de bani pentru un coleg care trece printr-o problemă foarte dificilă.

Salajul liber Pub

Un angajat al Consiliului Județean Sălaj, M. K. Noemi, are grave probleme de sănătate, iar costurile pentru recuperare sunt enorme. În acest sens, colegii din cadrul instituției au pus mână de la mână pentru a-și ajuta colegul.

Salajul liber Pub

Mai mult, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Sălaj se află un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 10.000 de lei din fondul de rezervă al instituției către angajatul care trece prin această situație dificilă.

Astfel, Sindicatul „Publicus” al Consiliului Județean Sălaj solicită, prin adresa nr. 22/30.09.2021, înregistrată sub nr. 18395/30.09.2021, alocarea de fonduri în vederea acordării unui sprijin financiar doamnei M. K. Noemi, angajată a Județului Sălaj și membru de sindicat, sprijin necesar ca urmare a situaţiei dificile în care se află. Ca urmare, s-a propus alocarea, din fondul de rezervă la dispoziția Consiliului județean a sumei de 10,00 mii lei, după cum se arată în proiectul de hotărâre al instituției.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.