Eugenia Pop, viceprimarul din Sălaj cu suflet MARE, un ambasador al faptelor bune

cover cover

Eugenia Pop, viceprimarul liberal al comunei Năpradea, nu este doar un ales local, ci și un om cu suflet foarte mare, un ambasador al faptelor bune.

Salajul liber Pub

Viceprimarul comunei Năpradea este unul dintre cei care se gândesc mereu la semenii săi. Eugenia Pop este responsabilă de asistența socială în cadrul Primăriei Năpradea, însă rolul din acte l-a luat atât de în serios încât a decis că trebuie să se implice zi de zi în acțiuni de binefacere.

Salajul liber Pub

Aceasta a participat și a organizat numeroase evenimente pentru locuitorii comunei, dar s-a ocupat în special de faptele bune, înțelegând că din puținul tău trebuie să dai și la cel care nu are.

Cel mai recent exemplu este din aceste zile, când s-a ocupat să sprijine o familie din satul Cheud. Stâlpul familiei a rămas fără un picior, iar viceprimarul Eugenia Pop a făcut toate demersurile necesare pentru a se strânge bani din donații astfel încât bărbatul să primească o proteză și să poată avea o viață cât de cât normală.

Și de sărbători, aceasta a organizat și a participat la acțiuni umanitare și a împărțit cadouri și ajutoare copiilor aflați în nevoie.

Eugenia Pop demonstrează zi de zi că este o persoană implciată în viața socială din comună și își dorește să-i ajute pe cei aflați în nevoie.

De altfel, primarul Vasile Fodor face o echipă de excepție alături de acest viceprimar cu suflet mare, reușind împreună să dezvolte comunitatea din Năpradea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.