Ionel Ciunt s-a întâlnit cu jucătorii de la SCM Zalău. Ce mesaj le-a transmis primarul înaintea meciului de promovare

cover cover casador

În această dimineață, în jurul orei 10.30, primarul Zalăului, Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu fotbaliștii de la SCM Zalău. Primarul Zalăului le-a transmis jucătorilor că obiectivul clar este de a promova în Liga a 2-a.

Salajul liber Pub

Primarul Ionel Ciunt le-a transmis personal fotbaliștilor toată susținerea Primăriei Zalău în finala de mâine contra celor de la Unirea Dej. Mai mult, acesta le-a spus că singurul obiectiv este mâine victoria și promovarea.

„Le-am transmis clar, mâine obiectivul este promovarea. Le-am oferit tot sprijinul Primăriei Zalău și le-am spus că ne dorim să jucăm în Liga a 2-a din următorul sezon. Sunt alături de echipă! Le-am și mulțumit băieților pentru bucuria de a ajunge până în această etapă, dar trebuie să promovăm, acesta este obiectivul nostru”, a declarat imediat după întâlnire primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

În caz de promovare, Primăria Zalău a alocat 80.000 de lei bani cu care vor fi recompensați cei de la SCM Zalău. Mai mult, și din mediul privat jucătorii vor primi o importantă primă de promovare.

În meciul tur, disputat la Dej, SCM Zalău a terminat la egalitate scor 0-0, iar soarta promovării se decide mâine, cu începere de la ora 17.30 pe Municipalul din Zalău, un stadion pus la punct în ultima perioadă cu sprijinul Direcției Patrimoniu condusă de Alexandru Pura, un fan înflăcărat al echipei de fotbal.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.