Consilierii PNL arată cum 50% din veniturile Hotelului Stadion intră în buzunarele celor de la SCM Zalău

Navo cover Navo cover

Consilierii locali ai PNL Zalău, în frunte cu liderul de grup Mihai Crișan arată într-un comunicat public cum s-a decis ieri ca 50% din veniturile de la Hotelul Stadion să ajungă în buzunarele celor de la SCM Zalău. Liberalii au cerut acum, ca Primăria Zalău să nu mai suplimenteze bugetul clubului, ținând cont de aceste încasări.

Astfel, subiectul la care au intervenit consilierii PNL Zalău este proiectul de hotărâre nr. 18 care stabilește ca 50 la sută din sumele încasate cu titlu de chirie pentru spațiile imobilului Hostel Stadion, dat în folosința Clubului Sportiv “Sport Club Municipal Zalău”, să rămână în conturile clubului.

Consilierii liberali au atras atenția că aceste venituri suplimentare ar fi bine să ducă la diminuarea sau chiar eliminarea suplimentărilor repetate ale bugetului clubului din partea autorității locale.

„De asemenea, sper ca și performanțele echipelor clubului să fie cel puțin pe măsura investițiilor primăriei în SCM Zalău, de altfel, unele foarte consistente. Tot prin acest proiect, clubul sportiv a primit în gestiune bunuri de la Hostel Stadion în valoare de peste 200.000 de lei”, susține Mihai Crișan, liderul de grup al consilierilor PNL Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.