Într-o comună din Sălaj s-a deschis o pensiune inedită. Turiștii se pot relaxa în ciubăr, la balta de pescuit, dar și în piscina interioară care este în curs de amenajare

cover cover casador

O pensiune inedită, construită la standarde occidentale cu bani europeni și-a deschis de curând porțile pentru turiști. Pensiunea Sophia este amplasată într-o zonă liniștită, înconjurată de verdeață.

Salajul liber Pub

Salajul liber Pub

UNDE? Sat Sărmășag, la 30 km de Zalău, la 115 km de Cluj-Napoca și la 100 km de Oradea

Pensiunea este una inedită, unde proprietarii sunt foarte deschiși și te răsfață cu pălincă de prune din partea casei, dar organizează și petreceri la grătar, iar pentru grupruile mai numeroase se oferă posibilitatea de a servi diferite gustări specifice zonei sau chiar porc la proțap și multe altele.

Pensiunea dispune de un ciubăr pentru relaxare, opt camere amenajate la standarde europene cu paturi matrimoniale și baie proprie, un living uriaș, dar și de o terasă înshisă și masă de ping-pong.

În cel mai scurt timp va fi disponibilă și o baltă de pescuit, dar și pe leagănul din curte. Proprietarii pun la dispoziție și un ceaun pentru prepararea specialităților tradiționale și un grătar.

Proprietarii pensiunii au planuri mari pentru anul acesta și anunță că urmează să realizeze o piscină interioară pentru anotimpul rece, cu apă încălzită, care vara se poate transforma în piscină exterioară.

În general, pensiunea se închiriază integral pentru weekend la prețul de 2.400 de lei, dar se pot închiria și camere separate pentru turiști. Cei care îi trec pragul pot beneficia și de excusrii la Podgoria Silvania, la Băile Boghiș sau în alte zone turistice din apropiere.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.