Descoperă o cazare de poveste, izolată în mijlocul naturii, din județul Sălaj

Navo cover Navo cover

Cel mai nou complex turistic din județul Sălaj a fost dat în circuit pentru a primi oaspeți în urmă cu doar o lună. Cazarea de poveste are numeroase facilități pentru turiști, inclusiv faptul că este situată în mijlocul naturii, într-o zonă spectaculoasă, de unde pot fi admirate peisaje de poveste cu zona Someșului.

Locația este izolată în mijlocul naturii, iar cei care doresc să se deconecteze de la problemele zilnice au la dispoziție un spațiu enorm unde să-și petreacă timpul liber, dar și un izvor, un iaz populat cu pește, și camere cu vedere panoramică.

Cabana În Lazuri – UNDE? În satul Lemniu, comuna Letca, la 50 de km. de Zalău și Baia Mare, la 90 de km. de Cluj

Cabana În Lazuri este o idee turistică pe malul Someșului, în Dealurile Sălăjene, unde totul este realizat pentru cei care doresc să scape de viața cotidiană și să se relaxeze în mijlocul naturii. Accesul este facil, pe drumuri asfaltate, iar locația este una modernă.

Cabana În Lazuri are șapte camere de cazare, din care 6 sunt cu pat matrimonial și una cu două paturi supraetajate. Există inclusiv camere care au fost gândite cu două geamuri, astfel încât priveliștea panoramică să poată fi admirată chiar și din pat. Zona este spectaculoasă, iar unele camere beneficiază inclusiv de balcon propriu. Toate camerele sunt dotate cu televizor, internet și minibar. Pe lângă camerele de cazare, cabana mai dispune de un living spațios, mobilat corespunzător pentru petrecerea timpului liber, dar și o bucătărie complet utilată și mobilată. Capacitatea maximă de cazare este de 16 persoane.

Pe lângă aceste facilități, cabana mai dispune de o terasă complet echipată și o zonă de barbeque. Pentru cei care doresc să se relaxeze, în curte, într-un decor de vis, a fost amplasat și un ciubăr spațios.

În curtea cabanei mai există și un traseu amenajat pe care îl poți străbate la pas pentru a te relaxa în mijlocul naturii, cât și un izvor și un iaz populat cu pește, atât pentru pasionații de pescuit, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze lângă apă.

Pentru mai multe detalii și rezervări puteți contacta reprezentanții cabanei pe Facebook – Cabana „In Lazuri” (click direct pe nume spre redirecționare) sau la telefon 0751771328.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.