Am descoperit singura terasă încălzită din apropierea Zalăului cu un meniu plin de specialități Occidentale

cover Salajul liber3

Terasa Restaurantului EL&BE din Crasna este singura din zona Zalăului care încă funcționează și așteaptă clienții cu un super meniu. Terasa este încălzită și pusă la punct așa cum numai cei de la EL&BE știu. Clienții sunt așteptați cu un meniu special, unde piesa de rezistență este burgerul, însă sunt și alte preparate bine gândite de bucătari.

Salajul liber Pub

Din cauza noilor măsuri impuse de autorităţi, restaurantul are mai puţine locuri de servire, iar doritorii care vor să ia masa aici sunt invitaţi să îşi rezerve masă la numărul de telefon 0771320462. De remarcat că se respectă toate normele de prevenire și combatere a noului coronavirus și terasa respectă toate normele sanitare impuse de autorități!

Așa cum amintem, printre cele mai îndrăgite specialităţi se află burgerii, în special cei din piept de vită şi ceapă caramelizată. Printre alte specialităţi se mai află şi raţa simplă cu varză.  Preţurile sunt accesibile fiecărui buzunar.

Povestea restaurantului este însă una impresionantă. Patronii, Dimeny Levente Istvan şi Dimeny Barbara Klara au vrut să investească acasă banii câştigaţi în Occident.

Cei doi au lăsat traiul bun din Londra pentru a investi în judeţul Sălaj. Le-a ieşit, asta deoarece EL&BE este unul dintre cele mai apreciate localuri din judeţul Sălaj, clienţii parcurgând zeci de kilometri pentru a ajunge aici chiar şi din Jibou, Zalău, Şimleu Silvaniei sau localităţi din judeţele vecine.

Toate preparatele din acest restaurant sunt gândite de Istvan, care este un bucătar cu mare experienţă. Acesta a absolvit în 2008 un curs de bucătar în Budapesta. A muncit apoi la un restaurant modern din Zalău, iar apoi a luat drumul Angliei unde a muncit la un restaurant din Londra. S-a întors în Zalău, apoi a plecat alături de iubita lui tot în Londra.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.