Revelion de poveste, la un preț decent, în Sălaj. Descoperă oferta și meniul de la Complexul SPA AquAngar

Navo cover Navo cover

Complexul SPA AquAngar din Cehu Silvaniei a pregătit o ofertă inedită de Revelion pentru cei care își doresc să petreacă noaptea dintre ani într-un loc de poveste, cu o mulțime de facilități și un meniu care îmbină modernismul cu partea tradițională.

Cei de la AquAngar mai au câteva camere disponibile pentru noaptea dintre ani, iar prețul este unul decent, de 3.500 de lei pentru 2 persoane, cazare în cameră dublă, cu acces la toate facilitățile complexului, mâncare și petrecere în noaptea dintre ani. Prețul include trei nopți de cazare.

Meniul propus de cei de la AquAngar pentru Revelion este unul diversificat. Astfel, pe 30 decembrie fiecare oaspete va fi primit la AquAngar cu un platou de bun venit cu produse tradiționale, pălincă și vișinată, iar apoi vor putea degusta supă de gutui. Cina va fi una în stil italian, iar pe 31 decembrie, organizatorii pregătesc o mulțime de surprize. În noaptea dintre ani va avea loc o cină festivă, cu un aperitiv rece unde se vor regăsi inclusiv coșulețe umplute cu cremă de brânză și somon, smochine, crema de brânză cu somon pe pat de castravete și multe altele. Se va servi apoi ciorbă, iar ca aperitiv cald, organizatorii pregătesc un somon în crustă de mac cu pireu de linte și morcovi caramelizați.

Distracția va fi garantată, iar datorită priveliștii panoramice asupra orașului, se vor putea admira și focurile de artificii. Pentru data de 1 ianuarie, organizatorii pregătesc un mic dejun festiv, cât și un prânz deosebit, pentru a cinsti așa cum se cuvine prima zi din an.

Distracția se va termina pe data de 2 ianuarie. În tot acest timp, oaspeții vor avea la dispoziție numeroase facilități de la centrul SPA, precum un jacuzzi, saună, sală de fitness, teren de squash, dar și o curte imensă cu numeroase jocuri de comunitate și un spațiu de joacă pentru copii.

Pentru detalii, îi puteți contacta pe cei de la AquAngar pe pagina de facebook  – AquAngar sau la telefon 0728025238.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.