Doi zălăuani investesc în turismul local: se pregătesc să deschidă o cabană cu pereți mari de sticlă, piscină și ciubăr

Navo cover cover cover

Doi zălăuani își vor vedea îndeplinit visul pe care îl au de foarte mult timp, acela de a investi în promovarea turismului local din Sălaj. Anda Sabău (29 ani) și Sorin Sabău (40 de ani) se pregătesc să deschidă anul acesta una dintre cele mai inedite cabane turistice din județ – Căsuța din Ogradă.

Salajul liber Pub

Cabana este proiectată în stil „A”, cu pereți mari de sticlă și cu camere care vor avea o vedere superbă asupra zonei. Cabana este deja ridicată, iar acum se lucrează intens la decorarea camerelor, dar și la piscină și ciubăr, facilitățile pe care le va avea.

Cabana este situată într-o livadă de pruni din satul Mălădia, comuna Măeriște. Idea turistică este de a promova zona, iar cei care se cazează la Căsuța din Ogradă să se poată deconecta de la traiul cotidian, să poată face o baie în piscină sau ciubăr, în funcție de sezon, să se plimbe prin livadă sau să culeagă în voie fructele din livadă.

În curtea cabanei se va amenaja și un foișor mare pentru evenimente, iar printre planuri se mai numără și organizarea de diferite serate cu specialități inedite pentru turiști – seara cu legume, grătar, ceaun și multe altele.

Capacitatea cabanei va fi de maxim 10 persoane, cu trei camere.

Proiectul este unul inedit și se alătură unei serii de pensiuni și cabane care au ca scop promovarea turistică a Sălajului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.