Cum au reușit doi tineri să readucă la viață o locație turistică de poveste din județul Sălaj

Navo cover cover cover cover cover

Andrada (31 de ani) și Rareș (20 de ani) Mocan sunt cei doi frați care au reușit să readucă la viață o locație turistică de poveste din județul Sălaj. În ultimul timp, cei doi au reușit să reinventeze un complex turistic ridicat în urmă cu mai mulți ani. Punctul culminant a fost sâmbătă, atunci când numeroși tineri sălăjeni au decis să se distreze la evenimentul organizat la Pensiunea Randra – Cosmic Love.

Salajul liber Pub

Nu a fost însă singurul eveniment reușit la Pensiunea Randra, locația de poveste situată la ieșirea din Șimleu Silvaniei spre Nușfalău. Datorită muncii titanice a celor doi, locația a redevenit una foarte apreciată de turiști, dar și de cei care își doresc să organizeze aici diferite evenimente. Pensiunea s-a schimbat în ultimul timp la față, s-a modernizat mult, ba chiar a fost instalat și un ciubăr unde cei care închiriază locația să se poată relaxa într-un cadru de poveste.

Salajul liber Pub

Locația se poate închiria pentru diferite evenimente, cât și pentru grupuri de turiști. La Pensiunea Randra, cei doi tineri, Rareș și Andrada le oferă turiștilor o experiență de ținut minte. Locația dispune de 21 de camere și două apartamente, mobilate și utilate corespunzător, cu toate facilitățiile. În curtea locației există și un lac uriaș pentru relaxare, iar zona este înconjurată de pădure, fiind o oază de liniște în special vara.

Ospitalitatea gazdelor este recunoscută de toți cei care i-au trecut pragul, astfel încât pe lângă cazare, aceștia oferă și numeroase activități pentru petrecerea timpului liber.

De ținut minte: pentru a ajunge la Pensiune trebuie să urmați drumul național Șimleu Silvaniei – Nușfalău, iar la un moment dat, la ieșirea din Șimleu Silvaniei trebuie să virați pe un drum lateral la stânga, de unde mai mergi un kilometru pentru a da de spectaculosul loc.

Cei de la Randra pot fi contactați la telefon 0756 562 914, pe email andradaioanamocan@yahoo.com sau Facebook .

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.