Inginerul topograf Pusok Ferenc, noul președinte al AUR Sălaj. Organizația județeană se extinde zi de zi

Navo cover cover

Organizația celor de la AUR Sălaj – Alianța pentru Unirea Românilor – începe să prindă contur și să se extindă de la o zi la alta. Partidul lui George Simion are din ce în ce mai mulți adepți în județul Sălaj, fapt confirmat și de cele peste 25 de organizații locale pe care AUR le are în comunele sălăjene.

Salajul liber Pub

Noul președinte al AUR Sălaj este Pusok Ferenc (41 de ani). Inginer topograf de profesie, Pusok Ferenc nu a mai făcut politică și este unul dintre oamenii noi pe care AUR îi propune în fruntea României și a Sălajului. Acesta are două facultăți la activ și un CV care ăl recomandă într-o funcție politică.

AUR Sălaj are acum și un sediu nou, dar și numeroși adepți, organizația județeană primind zi de zi noi adeziuni. În acest context, ieri, 17 ianuarie, la sediul AUR a avut loc o ședință de constituire a filialei AUR Sălaj în frunte cu Pusok Ferenc. La eveniment a participat și deputatul Darius Pop, ales pe listele AUR Maramureș.

„După multe restructurări la nivel județean, am fost plăcut surprins să întâlnesc multe organizații vechi care au păstrat credința în cauza AUR, iar acum, în calitate de coordonator regional, voi sta la dispoziția cetățenilor sălăjeni, implicându-mă activ în organizarea județeană”, a susținut public deputatul Darius Pop, imediat după ședința celor de la AUR Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.