Înger salvator! Un fost ambulanțier din Sălaj a salvat anul acesta mai multe persoane implicate în 3 accidente grave

cover cover

Fostul ambulanțier Ioan Baidoc, angajat timp de 15 ani la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj a intervenit primul la trei accidente produse în județul Cluj, reușind să salveze mai multe persoane.

Salajul liber Pub

Astfel, bărbatul a fost primul care a intervenit la accidentul din localitatea Mihăiești, pe drumul de la Zalău spre Cluj. La acest accident, până la apariția salvatorilor, Ioan Baidoc a fost c el care a coordonat martorii oculari pentru acordarea primului ajutor.

Salajul liber Pub

Un alt eveniment a fost pe 6 aprilie în localitatea Gilău. Atunci un autoturism a fost lovit în plin de un TIR. Din nefericire, acolo a murit un om, dar Ioan Baidoc a ținut în viață alte trei victime, coordonând martorii, până la sosirea salvatorilor SMURD.

Același ambulanțier a salvat în martie un copil căzut cu bicicleta în lacul Chios din Cluj-Napoca.

”Eram cu nepotul la plimbare și un copil a căzut în lac. L-am scos rapid, l-am dezbrăcat și l-am dus doi kilometri până la mașină, care era parcată lângă Primărie. L-au dus părinții acasă, pentru că nu era ceva grav, dar dacă nu eram acolo ar fi putut fi”, a povestit Ioan Baidoc pentru Știri de Cluj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.