VIDEO. Iancu Sterp face apel către toți românii cu suflet mare să o ajute pe Natalia, fetița din Jibou care se luptă cu o boală rară

Navo cover cover

Mii de sălăjeni s-au mobilizat și au început să strângă bani pentru micuța Natalia (4 ani) din Jibou care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală dureroasă –  neurofibromatoză stadiu 1 – o boală destul de rară. În cazul Nataliei, boala s-a manifestat cu tumori pe creier.

Salajul liber Pub

Printre cei care s-au alăturat campaniei se numără și cunoscutul Iancu Sterp, fost finalist la Survivor România. Iancu Sterp a avut mai multe postări pe contul său de Instagram unde este urmărit de aproape jumătate de milion de români și a rugat pe toată lumea să doneze pentru fetiăță, deoarece costurile pentru operație sunt însemnate, ridicându-se la zeci de mii de euro, dacă nu chiar mai mult.

Iancu Sterp îi îndeamnă pe toți oamenii cu suflet mare să doneze alături de el pentru Natalia, fetița din Jibou și să demonstrăm că împreună putem trece peste orice greutăți.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.