În Zalău se inaugurează duminică o terasă cu specific spaniol – cu vinuri ecologice, paella, fructe de mare și muzică live

Navo cover cover cover cover cover

Terasa cu specific spaniol este noua locație din Zalău care își deschide ușile pentru publicul larg. Terasa de la „Complex La Nașu” se va inaugura oficial duminică, de la ora 13.00 cu un spectacol live de muzică pus în scenă de îndrăgitul artist Flaviu Pop.

Salajul liber Pub

Cei de la Complex La Nașu pregătesc multe surprize pentru cei care îi vor trece pragul, de la specialități spaniole, până la renumitele rețete tradiționale. Pe grătarul din incinta terasei micii și friptura de vită și porc va fi gătită după rețete speciale, iar fructele de mare – creveți, scoici și alte delicatese, vor fi gătite în stil spaniol. Nu va lipsi nici celebra paella a spaniolilor, pregătită de un bucătar cu o experiență îndelungată în restaurantele din Spania.

Salajul liber Pub

Tot la marea inaugurare vor fi servite vinuri ecologice, aduse direct din Spania și etichetate cu vin „La Nașu”. Mai mult, organizatorii pregătesc și băuturi de vară specifice Spaniei, printre care se numără și Tinto de Verano.

Terasa este situată la intrarea în Zalău dinspre Hereclean, lângă sensul giratoriu de la șoseaua de centură. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0771443832.

Ca un detaliu inedit, cei de la Complex La Nașu au pregătit deja vitrinele frigorifice unde vor ține carnea la vedere, iar fiecare client își va putea alege chiar el care bucată de carne să fie preparată pe grătar și chiar și modul cum să fie gătită și condimentată.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.