FOTO. Spitalul mobil de la Salvosan Ciobanca a consultat GRATUIT zeci de locuitori ai comunei Năpradea

sos de centura cover cover

Salvosan Ciobanca, clinica medicală integrată cu peste 120 de specialiști în fiecare domeniu, este dotată și cu o unitate mobilă, un spital care se poate deplasa în orice localitate la nevoie, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de servicii medicale.

Salajul liber Pub

Asta s-a întâmplat și ieri, 29 august, când doctorul Petru Ciobanca a îmbarcat peste 10 specialiști în caravană și a plecat la drum. Spitalul mobil de la Salvosan Ciobanca a poposit în centrul satului Traniș din comuna Năpradea. Aici au fost prezenți specialiști din mai multe domenii, inclusiv un medic stomatolog, dar și medici care au oferit controale oftalmologice.

Parfumuri

Specialiștii de la Salvosan Ciobanca au consultat, cu titlu gratuit, zeci de săteni din comuna Năpradea, oamenii stând la rând pentru a putea fi văzuți de un medic și arătându-și deplina mulțumire și respectul pentru această acțiune realizată cu sprijinul Primăriei comunei Năpradea.

Parfumuri

De altfel, la eveniment a fost prezent și viceprimarul Eugenia Pop, cea care s-a și consultat în caravana mobilă de la Salvosan Ciobanca, transmițând un mesaj clar că are încredere deplină în serviciile medicale de calitate oferite de către cei de la Salvosan.

Redăm integral și mesajul de mulțumire al celor de la Primăria Năpradea.

„Unitatea mobila din cadrul spitalului Salvo-San-Ciobanca SRL a fost prezenta azi in localitatea Tranis.Cetatenii din comuna Napradea au beneficiat de un set de investigatii gratuite oferite de Salvo-San-Ciobanca SRL.

Astfel de actiuni vor fi organizate si in celelalte localitati ale comunei in perioada urmatoare. Multumim pe aceasta cale, intregului colectiv de medici, care astazi a facut posibila aceasta actiune importanta pentru cetatenii comunei.

Aducem calde multumiri d-lui doctor Ciobanca, fondatorul acestui spital, care a fost atat de deschis la dialog si care astazi a promis ca aceasta caravana mobila va mai fi prezenta in comuna noastra!

Multumim Gavril Blidar, atat pentru implicarea in organizarea acestei actiuni, cat si pentru faptul ca ai fost o gazda minunata! Multa sanatate si numai bine!”, transmite Primăria comunei Năpradea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.