O învățătoare din Zalău a primit un premiu de excelență în învățământ la o gală unde a fost prezent și ministrul Educației

Navo cover cover

În cadrul evneimentului Gala Merito, 12 dascăli din România au fost premiați pentru excelență. La eveniment a fost prezent inclusiv ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Salajul liber Pub

Printre cei 12 dascăli premiați pentru excelență în educație s-a numărat și învățătoarea din Zalău, Ioana-Aurelia Baboș (39 ani). Aceasta a primit premiul „Profesor Merito 2021”.

Ioana-Aurelia Baboș este învățătoare la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău. Aceasta s-a remarcat în timp nu doar datorită numeroaselor proiecte pe care le-a avut cu elevii săi, cât și datorită numeroaselor proiecte umanitare în care a fost implicată.

Trebuie spus că Ioana – Aurelia Baboș a absolvit Colegiul Universitar din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Institutori-Limba franceză și, timp de șapte ani, a fost profesoară la gimnaziu și liceu. După o pauză de câțiva ani, a revenit în școală ca învățătoare. Acum doi ani a terminat un masterat în Management Curricular, prin care a devenit specialist în educație.

„Sunt doar un dascăl care își iubește meseria”, ne-a spus învățătoarea din Zalău, după ce a primit această distincție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.