Descoperă o cabană cu piscină și ciubăr, izolată în mijlocul naturii, la preț decent din Sălaj (100 lei/noapte/persoană)

Navo cover cover cover cover cover

Dacă vrei să te relaxezi în mijlocul naturii, să scapi câteva clipe de agitația orașului, să faci un party de zile mari alături de gașca de prieteni cu muzica la maxim fără a deranja vecinii, atunci îți prezentăm astăzi o locație izolată în natură, unde te poți relaxa pe cinste.

Salajul liber Pub

Locația este amenajată cu bun gust, are toate facilitățile pentru a petrece câteva zile de relaxare, cât și pentru a te petrece pe cinste. Atracția principală în aceste zile toride este piscina, încălzită, dar locația dispune și de multe alte facilități printre care ciubăr cu hidromasaj, loc de grătar cu foișor și camere confortabile.

Salajul liber Pub

Cabana Răsărit de Soare. UNDE? În satul HIDA la 35 km de Zalău, 25 km de Jibou și 55 km de Cluj-Napoca.

Cabana Răsărit de Soare este situată într-o zonă izolată, înconjurată de multă verdeață, pe un deal din satul Hida. Accesul până aici este facil, există asfalt până în fața locației. Pentru a ajunge la cabană, puteți utiliza atât Google Maps, fiind marcată pe hartă, cât și urmând drumul Hida spre Miluan. Aici există amenajată și o parcare pentru oaspeți.

Cabana se închiriază la un preț foarte decent, accesibil pentru toate buzunarele, iar în preț este inclusă inclusiv piscina și ciubărul. Prețul de închiriere este de 3.500 de lei pe weekend, ceea ce înseamnă un preț de doar 100 de lei de persoană, ținând cont că locația are 17 locuri de cazare, iar prețul este calculat pe weekend de vineri până duminică.

Cabana Răsărit de Soare din Hida are șase camere, două la parter, cu baie proprie, și patru sus, la etaj. De la etaj peisajul este uimitor asupra întregii zone. Camerele de la etaj au baie comună, disponibilă jos. Tot jos se află și o sală de mese interioară.

În exterior există un foișor, cât și un ciubăr cu hidromasaj. Piscina este una spațioasă, la un metru jumătate adâncime, cu apă încălzită până la 32 de grade Celsius. Tot aici există și o zonă de relaxare.

Pentru mai multe detalii despre oferta turistică de aici puteți contacta gazda la telefon 0740353182 sau pe facebook Cabana Răsărit de Soare.

***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.