Ei sunt PNL-iștii sălăjeni care vor să conducă România din Parlament

Navo cover cover cover

Colegiul Director Județean al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, a validat astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare.

Salajul liber Pub

Pe primul loc în lista PNL pentru Camera Deputaților se află Lucian Bode, fost ministru al Economiei, în prezent ministru al Transporturilor, urmat de unul dintre cei îndrăgiți profesori sălăjeni, Vasile Bulgărean. Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak și Cristian Pop sunt ceilalți candidați la deputați.

Pentru Senat, PNL mizează din nou pe avocatul Bogdan Ilea, fostul șef de la Domeniile Statului, în prezent șeful Baroului Sălaj. Ilea este urmat de Nicu Cherecheș și de Dana Crișan, unul dintre cei mai activi consilieri locali din Zalău, în prezent aleasă consilier județean. Ultimul pe listă este omul de afaceri Flaviu Ciortea.

“Le mulțumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum și pentru înțelepciunea cu care au ales și ceilalți candidați de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obține un nou rezultat pozitiv și că ne vom menține pe primul loc în clasamanetul politic al județului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administrațiile locale, Consiliul Județean, Parlament și Guvern. Împreună putem demonstra că și în Sălaj se poate”, declară Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.