Antreprenorul Flaviu Șigovan, noul președinte al tinerilor din PSD Jibou

Navo cover cover cover

Flaviu Șigovan (32 ani), antreprenor, fotograf și DJ a fost ales marți, președinte al organizației de tineret a PSD Jibou, după ce Vlad Pașcalău a avansat la funcția de președinte al tinerilor sălăjeni social-democrați. Evenimentul a fost unul de gală, la care a participat primarul din Jibou, Dan Ghiurco, cât și primarul din Zalău, Ionel Ciunt, directorul SCM Zalău, Alin Demle, subprefectul Florin Florian, câțiva primari ai PSD din Sălaj, dar și câțiva PSD-iști din țară, printre care Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Salajul liber Pub

În timpul manifestărilor de la Jibou, Vlad Pașcalău, viceprimarul din Jibou și fost președinte al organizației de tineret din oraș i-a transmis lui Flaviu Șigovan că are încredere în acesta și că trebuie să fie pe drumul cel bun.

„Ii predau stafeta la conducrea TSD Jibou lui Flaviu Șigovan, un tanar de calitate, antreprenor al orasului nostru, care s-a remarcat prin implicare si loialitate in interiorul organizatiei si in care am incredere ca va fi un adevarat lider. Felicit noua echipa TSD Jibou si am incredere ca va veti mentine in top si veți continua ceea ce s-a făcut bun! Va urez mult succes, eu va voi ramane alaturi mereu si stiu ca ma voi mandri cu voi”, a spus Vlad Pașcalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.