Descoperă un loc de cazare inedit din Sălaj, izolat în natură, pe un vârf de deal, cu ciubăr, jacuzzi și… un mic teren de golf

Navo cover cover cover cover cover

Izolat, pe un deal din județul Sălaj, în inima naturii, se află locul perfect unde te poți deconecta câteva zile de agitația cotidiană. Doar drumul până aici este spectaculos și străbate peisaje de poveste de pe culmile Dealurilor Sălajului.

Salajul liber Pub

Vă prezentăm astăzi Poiana Stelelor, o locație turistică acreditată de Ministerul Turismului cu trei stele pentru spațiile de cazare. Locația dispune de un ciubăr cu vedere panoramică, absolut spectaculoasă asupra zonei, un jacuzzi cu apă sărată, un foișor în aer liber și unul în interior, trei căbănuțe de cazare cu pat matrimonial, cât și un teren de volei și unul de…golf.

Salajul liber Pub

Poiana Stelelor. UNDE? În Văleni, comuna Cristolț, la 45 km de Zalău, 20 km de Jibou, 80 km de Baia Mare și 85 km de Cluj-Napoca

Poiana Stelelor este idea a doi tineri din satul Văleni, care au ridicat un complex turistic mai inedit pentru această zonă. Situat la o altitudine de aproximativ 400 de metri, complexul turistic este inedit datorită numeroaselor oportunități de petrecere a timpului liber. Pentru a ajunge aici trebuie să urmezi indicatorul amplasat în centrul satului Văleni, apoi să continui tot drept pe un drum asfaltat, iar în cele din urmă, să mai mergi câteva sute de metri pe un drum de pământ, dar practicabil când e vreme bună. În caz de ploaie, gazdele asigură transport de la asfalt până la locație. Trebuie să știi că locația este marcată și pe Google Maps.

Poiana Stelelor are 6 locuri de cazare, în trei căbănuțe realizate într-un stil inedit, cu paturi matrimoniale, sobă pe lemne pentru încălzire iarna, și confort. În fața fiecărei căbănuțe a fost plantată și lavandă, iar aproape de acestea se află și un ciubăr disponibil pentru cei care doresc să se relaxeze. Ciubărul are vedere panoramică asupra întregii zone de deal, foarte spectaculoasă. Pe lângă ciubăr, gazdele mai pun la dispoziția turiștilor și un jacuzzi cu apă sărată.

Pentru zilele ploioase sau reci, atunci când nu se poate servi masa afară, la locația există și un living interior. Pentru a te relaxa în voie, gazdele au amenajat și un teren de volei, cât și un teren de golf cu vedere panoramică asupra spectaculoasei zone. Locația se închiriază atât integral, cât și pe căbănuță în parte, prețul fiind de 170 de lei în timpul săptămânii pentru două persoane.

***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.