Top 5 piscine inedite unde să te răcorești vara aceasta în Sălaj

cover cover casador

A început să se încălzească afară, iar mintea deja ne fuge la concediu sau măcar la un weekend în care să ne relaxăm într-o piscină sau tolăniți la soare, pentru a ne bucura de zilele însorite. Ne gândim deja cum asfaltul o să ne ardă prea tare, iar căldura emanată de blocurile din oraș o să ne sufoce.

Salajul liber Pub

Ne-am gândit la câteva locuri din județul Sălaj, mai inedite, poate mai puțin știute, dar ușor accesibile, unde să ne răcorim. Am făcut o listă cu cele mai inedite piscine din județ, despre care poate nu știai că sunt la doi pași de tine.

1. Piscina Eden

Jibou – la 26 de km de Zalău, la 45 km de Șimleu Silvaniei

Primul popas îl facem la Pensiunea Eden din Jibou. Situată la ieșirea din oraș spre comuna Mirșid, pensiunea dispune de o piscină exterioară foarte bine întreținută. Întreaga zonă a fost amenajată într-un stil cu mult bun gust, iar aici poți petrece un weekend de poveste.

Pe lângă piscină, la Pensiunea Eden te poți bucura de un meniu diversificat servit pe terasa pensiunii, dar și de băi curative în interior, de cazare în căbănuțe de lemn sau în camerele pensiunii.

Proprietarii Pensiunei Eden anunță că vor deschide accesul la piscină imediat după ce afară se mai încălzește puțin, cel mai probabil în luna iunie. Tarifele vor rămâne același ca anul trecut – 60 de lei în weekend și 40 de lei în timpul săptămânii.

2. AquaAngar

Cehu Silvaniei – la 32 km de Zalău, la 51 km de Șimleu Silvaniei, la 25 km de Jibou

Piscina de la Cehu Silvaniei va fi senzație și anul acesta, așa cum promit proprietarii.

Trebuie spus că AquAngar este un centru de relaxare de înaltă calitate, amplasat pe culmea unui deal din împrejurimile localității Cehu Silvaniei, cu o panoramă excelentă asupra orașului pe de o parte și dealurile împădurite care desenează un peisaj de vis, de cealată parte.

Proprietarii anunță că la ora actuală realizează mai multe lucrări pentru a oferi condiții cât mai bune celor care le trec pragul. Cel mai probabil piscina se va deschide în luna iunie, după cum anunță aceștia, iar tarifele vor rămâne neschimbate, 50 de lei în weekend, 30 de lei în timpul săptămânii.

3. Season Pool

Zalău, la 26 km de Jibou, la 32 km de Cehu Silvaniei, la 27 km de Șimleu Silvaniei

În mijlocul Zalăului, Piscinia Season Pool este locul unde numeroși zălăuani aleg să se mai deconecteze de la stresul cotidian.

Proprietarii piscinei anunță că vor deschide și anul acesta, așa cum deja o fac de mai mulți ani. Cei de la Season Pool anunță ca în fiecare an noi surprize pentru cei care îi trec pragul. Piscina se poate lăuda și cu o terasă inedită, dar și cu un loc de stat la plajă în mijlocul orașului.

Cei de la Season Pool anunță că și anul acesta vor avea loc evenimente, dacă se vor mai ridica din restricții. Oricum, vara aceasta piscina va fi deschisă, iar prețul de intrare peste zi va rămâne neschimbat – 20 de lei.

4. Ștrandul Șoimuș

sat Șoimuș, comuna Someș-Odorhei, la 6 km de Jibou, la 32 km de Zalău, la 55 km de Șimleu Silvaniei

Primul care își va deschide porțile anul acesta este Ștrandul Șoimuș. Situat în comuna Someș-Odorhei, ștrandul din satul Șoimuș dispuen de trei bazine, din care două sunt încălzite natural de la Soare, iar unul dispune de apă caldă.

Cei de la Soimuș oferă inclusiv cazare, bazin și loc de joacă pentru copii, loc de stat la plajă și multe alte facilități.

Proprietarii anunță că marea deschidere de anul acesta va avea loc pe data de 1 Mai, iar prețul unui bilet va fi de 25 de lei în weekend și 15 lei în timpul săptămânii.

Ștrandul este situat în sat, pe strada Principală la numărul 181.

5. Piscina din Pădure

 Poiana Măgura, comuna Sărmășag – la 35 km de Zalău, la 50 km de Jibou, la 20 km de Șimleu Silvaniei

Măgura Cottage sau Căsuța Măgura este povestea tinerei Tunde Vass care a vrut să le arate tuturor că și acasă, la ea în comună, se poate face turism. Venită din Israel, unde a muncit în domeniu, tânăra a decis că este timpul să facă ceva pentru turismul din Sălaj.

Situată în inima pădurii, într-un sat în care se mai găsește doar un locuitor, piscina este o oază de relaxare în mijlocul naturii. Cei de la Căsuța Măgura oferă o gamă variată de servicii pe lângă accesul la piscină, precum drumeții cu bicicleta sau mâncare tradițională maghiară.

Căsuța Măgura din pădure se închiriază integral, iar cei care ajung aici pot beneficia și de acces la piscină. Prețul pentru a închiria întreaga cabană în weekend este de 2.500 de lei, iar în timpul săptămânii de 1.000 de lei, preț integral pentru toată cabana.


Și dacă tot ai ajuns până la final, îți recomandăm să citești și:

-> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

-> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.