Descoperă cea mai nouă cabană din Sălaj, cu piscină și ciubăr, izolată în mijlocul naturii

Navo cover cover cover

Turismul din Sălaj se mișcă cu pași repezi, iar în ultima perioadă, în județ au apărut numeroase locații de cazare inedite, care așteaptă să fie descoperite de oaspeți. Cea mai nouă astfel de locație este Căsuța din Livadă , o cabană în stil A house, situată în mijlocul unei livezi.

Salajul liber Pub

Cabana este deschisă de curând cu toate facilitățile pentru public. Gazdele, foarte primitoare, au dorit să realizeze prin această investițe în turism un colț de poveste, unde liniștea și relaxarea să fie cuvintele de bază pentru oaspeți.

Căsuța din Livadă. UNDE? În satul Mălădia din comuna Măeriște. La 40 km de Zalău, 120 km de Cluj-Napoca, 70 km de Satu Mare și 90 km de Oradea.

Căsuța din Livadă este alegerea ideală pentru cei care își doresc să scape de agitație și pentru a petrece câteva zile de poveste într-un cadru natural de vis. Situată în satul Mălădia din comuna Măeriște, cabana se află la mai puțin de o oră de condus de Zalău. Cabana dispune de maxim 10 locuri de cazare. Camerele sunt aranjate cu mult gust, iar vederea este una de poveste, spre livada unde este amplasată.

Situată în mijlocul naturii, cabana le oferă oaspeților în această vară acces la o piscină încălzită, dar și la un ciubăr, foișor, loc de grătar și numeroase alte facilități.

Cabana se închiriază doar integral, iar pentru această vară, cei care doresc o noapte de cazare aici trebuie să scoată din buzunar doar 1.200 de lei – 120 de lei de persoană dace se ocupă la capacitate maximă. Acesta este prețul în weekend, deoarece, în timpul săptămânii, prețul este de 1.000 de lei/noapte, adică 100 de lei de persoană.

***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.