DE POVESTE! Un nou complex turistic a fost realizat într-un sat din Sălaj. Cabana are camere cu vedere panoramică și ciubăr

Navo cover cover cover

În județul Sălaj turismul reînvie ca Pasărea Phoenix, iar în fiecare lună apar noi și noi proiecte turistice, unul mai interesant ca altul, astfel încât oferta pentru cei care doresc să viziteze județul începe să fie una cât mai variată.

Salajul liber Pub

Noul complex turistic din Sălaj a fost realizat într-un sat de pe Valea Someșului. Complexul turistic numără peste 25.000 de metri pătrați și este unul de poveste – are camere cu vedere panoramică, ciubăr, terasă și loc de grătar, dar și o pădure distinată pentru plimbări în aer liber și chiar un izvor!

Cabana În LazuriUNDE? În satul Lemniu, comuna Letca, la 50 de km. de Zalău și Baia Mare, la 90 de km. de Cluj

Cabana În Lazuri este noul proiect turistic dintr-un sat din Sălaj și se poate ajunge ușor, cu mașina, pe drumuri foarte bune. Este situată într-o zonă de poveste, pe o proprietate de 25.000 de metri pătrați unde se găsește o pădure și un izvor. Cabana este special gândită pentru relaxare și combină modernismul cu zonele perfecte pentru relaxare și recreere.

Cabana În Lazuri are șapte camere de cazare, din care 6 sunt cu pat matrimonial și una cu două paturi supraetajate. Fiecare cameră este dotată modern, cu baie proprie, cu balcon ce oferă o priveliște panoramică asupra zonei, dar și cu televizor, internet și minibar. Pe lângă camerele de cazare, cabana mai dispune de un living spațios, mobilat corespunzător pentru petrecerea timpului liber, dar și o bucătărie complet utilată și mobilată. Capacitatea maximă de cazare este de 16 persoane.

Pe lângă aceste facilități, cabana mai dispune de o terasă complet echipată și o zonă de barbeque. Pentru cei care doresc să se relaxeze, în curte, într-un decor de vis, a fost amplasat și un ciubăr spațios.

Pentru mai multe detalii și rezervări puteți contacta reprezentanții cabanei pe Facebook – Cabana „In Lazuri” (click direct pe nume spre redirecționare) sau la telefon 0751771328.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.