Cristian Lazăr și-a depus oficial candidatura la Primăria Șimleu Silvaniei

cover cover casador

Liberalul Cristian Lazar și-a depus oficial candidatura la funcția de primar al orașului Și leu Silvaniei. Liberalul este cotat drept marele favorit, urmat de Calin Tulbure ce candidează independent și de fostul PNL-ist Romeo Sabou.


Salajul liber Pub

Cristian Lazar: Intrăm în linie dreaptă pentru ziua votului din 27 iunie.

Am depus la BECO nr. 4 Șimleu Silvaniei cadidatura mea și listele de semnături de susținere cu un număr de 5 ori mai mare decât pragul legal necesar.
Le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru încrederea acordată.

Vom reuși pentru că avem în obiectiv comunitatea în care trăim și pe care o vom reorganiza prin politici transparente.

Ne vom folosi strategic de oportunitățile oferite de noua structură a bugetului Uniunii Europene și vom miza pe o guvernare digitală folosindu-ne de tehnologii inteligente.
Trebuie să ne orientăm în acord cu noile priorități ale Uniunii Europene, pentru a crea și pune în aplicare politici de mediu inteligente, cu rezultate deosebite în privința calității vieții.

Avem un parteneriat bun și la nivel de județ și la guvernare și am asigurări că ne vor susține în mod transparent în toate proiectele inovatoare, prin ministerele și celelalte autorități de resort.

Mă angajez să fac tot ce ține de mine pentru a mă ridica la înălțimea alegerii PNL și, mai ales, a voturilor pe care le voi primi.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.