Ludovica Breban are proiecte îndrăznețe pentru zona metropolitană a Zalăului

Navo cover cover cover

Candidatul ALDE la funcția de primar al Zalăului și consilier județean are numeroase proiecte pentru dezvoltarea municipiului. Printre acestea se numără și câteva proiecte îndrăznețe ce vizează zona metropolitană a Zalăului.

Salajul liber Pub

Printre acestea se numără îmbunătățirea transportului din zona metropolitană către și dinspre Zalău. Zona Metropolitană trebuie tratată ca parte a orașului inclusiv pe parte de infrastructură și dezvoltare continuă.

Ludoivca Breban susține că este normal ca împreună cu cetățnii să se decidă ce drumuri trebuie reparate, care sunt prioritățile, de asemenea și cu procesul de canalizare.

Un alt proiect vizează intercontarea transportului public local, prin dezvoltarea zonei metropolitane. Acest lucru duce inevitabil la atragerea de investitori și investiții noi atât pentru Zalău cât și pentru zonele limitrofe, susține candidatul ALDE, Ludovica Breban.

Un alt aspect important îl constituie dezvoltarea cartierului Ortelec, care a rămas mult în urmă. Canidatul ALDE vrea ca și această zonă din oraș să fie pusă la punct așa cum trebuie, cu străzi modernizate, trotuare și canalizare.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.