Senatorul din Șimleu Silvaniei, Marius Bob este vicepreședintele celei mai importante comisii din Parlament

Navo cover cover cover cover cover

Marius-Virgil Bob (51 ani) este noul senator al județului Sălaj, acesta înlocuindu-l în funcție pe Cosmin Cristian Viașu. Marius Bob a depus jurământul și a fost repartizat în comisiile din Senat unde va activa, pe lângă activitatea din plen și cea din teritoriu.

Salajul liber Pub

Astfel, Marius-Virgil Bob, senatorul originar din Șimleu Silvaniei face parte din Comisia pentru cultură și media, dar și din Comisia pentru muncă, familie și protecție socială.

Salajul liber Pub

Cel mai important însă, în baza specializării sale, Marius Bob a primit funcția de vicepreședinte la Comisia juridică. Această comisie este poate cea mai importantă din Parlament, pentru că toate actele normative și propunerile de lege trec pe la Comisia juridică pentru a primi acceptul și a putea fi ulterior validate în plen.

Practic, senatorul sălăjean are o misiune foarte grea, și anume, aceea de a analiza toate propunerile de lege care vin din partea colegilor săi, iar mai apoi, acesta trebuie să voteze favorabil sau nu, în funcție de inițiativa legislativă.

Marius-Virgil Bob a fost un jurist recunoscut la nivelul județului Sălaj, și nu numai. Acesta a muncit la companii importante și cunoscute pe funcția de jurist, inclusiv la Salvosan Ciobanca sau la Băile de la Jibou.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.