Claudiu Bujor anunță revoluție în SCM Zalău, dacă va promova concursul pentru funcția de director

Navo cover Navo cover

Claudiu Bujor are toate șansele de a ajunge director executiv al SCM Zalău. Tânărul inginer a reușit să treacă cu bine prima probă a concursului organizat pentru această funcție și mai are de trecut doar de interviu și un test scris.

Claudiu Bujor, un împătimit al sportului, ne-a declarat că s-a înscris în acest concurs pentru că este foarte nemulțumit de situația de la SCM Zalău. Acesta ne-a mărturisit că a văzut, în calitate de consilier local, cum se scurg bani la greu către SCM Zalău, iar în tot acest timp, performanțele echipei sunt foarte slabe.

Claudiu Bujor anunță că în momentul în care va ajunge pe funcție, dacă va promova concursul, se va interesa de întreaga situație din club și va încerca să aducă SCM Zalău pe linia de plutire.

„Sunt și multe cancanuri prin presă, dar cred că este și mult adevăr. Mai ales în ceea ce privește banii, managementul clubului și așa mai departe. Vreau să redresez situația din club și să facem lucrurile să funcționeze normal. Sunt foarte mulți bani care merg spre SCM, am văzut acest lucru din calitatea de consilier local, și vreau să înțeleg totuși ce se întâmplă cu acei bani, pentru că rezultatele ați văzut cum sunt, foarte slabe”, ne-a declarat Claudiu Bujor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.