SCO Jibou a făcut spectacol la ultimul meci! Planuri MARI la tânăra formație de pe Valea Someșului și investiții numeroase în sport

Navo cover cover cover

La ultimul meci disputat de SCO Jibou, tinerele talente de pe Valea Someșului au făcut spectacol în fața proprilor suporteri și au reușit să câștige cu scorul de 6-2 meciul contra celor de la ACS Bănișor – Peceiu.

Salajul liber Pub

Campioana în exercițiu, transformată din Rapid Jibou în SCO Jibou și intrată direct în subordinea Primăriei din oraș are planuri mari de viitor. Astfel, în acest sezon, cei de la SCO Jibou își doresc să formeze un nucleu puternic format din jucători tineri, de perspectivă, cu care în următoarele sezoane să se lupte pentru câștigarea campionatului și accederea în Liga a III-a. Planul de la Jibou a devenit unul sănătos, prin care se încearcă promovarea tinerilor din zona orașului.

Echipa din Jibou este acum pregătită de Narcis Ghiocel Brîndușe, îl are ca director pe Florin Nechita, iar supervizorul din partea Primăriei Jibou este tânărul viceprimar Vlad Pașcalău.

La ultima dispută, cea de ieri de pe teren propriu, SCO Jibou s-a impus prin golurile tinerilor George Marian, Vlad Buda și Mihai Donci.

De precizat că baza sportivă de la Jibou va trece printr-un amplu proces de modernizare, lângă stadionul existent se va construi o bază de antrenament identică cu cea din Zalău – cu teren multifuncțional, vestiare noi – iar în curând se vor inaugura și celelate investiții din zonă – sala de sport și bazinul de înot.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.