Ionel Ciunt, despre situația de la SCM Zalău

Navo cover cover cover

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău susține că la ora actuală așteaptă o analiză despre situația de la echipa de fotbal vizând ultimele rezultate înregistrate de către aceștia.

Salajul liber Pub

Primarul municipiului este de părere că trebuie să ia anumite măsuri drastice, printre care diminuarea bugetului echipei de fotbal, iar banii destinați formației din Liga a III-a să fie dirijați mai mult spre grupele de copii și de juniori din cadrul clubului. Mai mult, acesta se gândește și la unele schimbări la echipa de fotbal, atât din punct de vedere al conducerii, cât și tehnice.

„O să analizăm situaţia şi vom vedea ce s-a întâmplat de am ratat încă o dată obiectivul. Vom face o analiză foarte amănunţită. Administraţia locală a oferit toate condiţiile pentru performanţă. Probabil că măsura va fi diminuarea bugetului clubului pe partea de fotbal şi să ne concentrăm pe grupele de copii cărora să le acordăm, aşa cum prevede legea, minim 30 la sută din buget. Clubul a fost înfiinţat cu gândul de a ajuta cât mai mulţi copii să facă sport. În funcţie de clauzele contractuale, ne putem gândi și la schimbări la nivelul conducerii administrative sau tehnice”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ce dracu sa mai analizeze când treaba ii clară! Va infinita o comisie care va trebui plătită sa constate , ce? Tipic românesc! De aia a ajuns tara asta unde a ajuns! Rusine!!!