Cine sunt medicii din echipa Salvosan Ciobanca, pregătiți să ne salveze atunci când suntem în suferință

Navo cover cover cover

Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalău a început o campanie prin care prezintă publicului larg care sunt medicii specialiști pregătiți să intervină și să ne salveze în caz de suferință. Salvosan Ciobanca a făcut pași importanți în ultima perioada pentru „schimbarea la față”. În cadrul clinicii s-a adus aparatură de utlimă generație, modernă. Clinica dispune de un computer tomograf și un RMN aduse tocmai din Statele Unite ale Americii, de ultimă generație, dar și numeroase alte aparate de diagnostic moderne.

Salajul liber Pub

Mai mult, echipa Salvosan se pregătește de extindere, iar clădirea Bancpost din Zalău se va transforma în curând într-o policlinică. Pentru Salvosan Ciobanca este importantă și echipa de medici și asistenți.

Din echipa Salvosan Ciobanca face parte medicul Camelia Boboar. Un cadru medical foarte apreciat, acesta este medic primar neurologie, medic specialist neurologie pediatrică. Oferă consultații de specialitate pentru adulți și copii pe baza biletului de trimitere, dar și contra cost.

Tot din echipa Salvosan Ciobanca face parte medicul Lorel Mureșan. Cadru medical cu multă experiență, acesta este specialist în medicină de familie, dar și chirurgie generală. În cadrul Policlinicii Salvosan Ciobanca acesta profesează ca medic specialist medicină de familie.

Un alt medic apreciat care face parte din echipa Salvosan Ciobanca este doctorul Kőrösi Endre Péter. Medic primar de medicină internă, cu competență în ultrasonografie generală, medicul acordă consultații de specialitate, ecografii abdominale, EKG, dar și interpretează analizele de laborator. Consultațiile medicale se acordă pe baza biletului de trimitere sau contra cost.

Pentru informații sau programări, puteți contacta echipa Salvosan Ciobanca la numrele de telefon 0260662607 sau 0751144126.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.