Cine este tânărul Tinu Crișan, cel care a fost salvarea doctoriței Bogdan, tâlhărită în centrul Zalăului

sos de centura cover cover

Doctorița Minodora Bogdan a fost tâlhărită ieri noapte în centrul Zalăului, pe strada Gheorghe Doja. Din fericire, bunurile acesteia, în valoare de 5.500 de lei au fost recuperate datorită implicării Poliției și a Jandarmeriei, dar și a unui tânăr care a fost omul potrivit la locul potrivit ieri seară.

Salajul liber Pub

La scurt timp după ce cunoscutul medic din Zalău a fost tâlhărit, în zonă a ajuns Constantin – Tinu –  Crișan, un tânăr care lucrează la cabinetul europarlamentarului Cristian Terheș și la partidul PNȚCD. Tânărul tocmai ce a parcat mașina în spatele Clădirii Transilvania, pentru a merge la sediul partidului unde avea o ședință cu europarlamentarul pentru Parlamentul European. Nu a apucat să coboare din mașină, asta deoarece, în 2 secunde după ce a parcat mașina, fără să stea prea mult pe gânduri, doctorița Bogdan a intrat în autovehiculul tânărului și cere ajutorul! Aceasta i-a cerut tânărului să o ajute pentru că a fost agresată de un individ necunoscut.

Parfumuri

Parfumuri

Cu o mare prezență de spirit, Tinu și-a amintit că în drum spre sediul partidului a observat un bărbat ce părea foarte dubios. Nu a stat mult pe gânduri și a anunțat autoritățile, apelul la 112 având loc la ora 23:04. Mai mult, tânărul a ajutat la căutarea individului.

În urma indicațiilor privind îmbrăcămintea persoanei suspecte și direcția înspre care s-a îndreptat aceasta, astfel cum a fost văzută de martor, echipajele de politie si jandarmerie au împânzit zona pentru a-l prinde pe făptuitor.

Un echipaj mixt l-a observat pe suspect, care, susțin surse, a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat. Asupra sa s-au gasit bunurile furate de la doctorița Bogdan. După prinderea suspectului s-au efectuat cercetări la fața locului faptei.

Tinu Crișan este un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din satul Iaz, comuna Plopiș.  Tânărul a plecat de mic alături de familie din satul natal Iaz peste hotare, în Belgia. A trăit printre străini timp de 13 ani. A studiat la Bruxelles și de mic și-a dorită să poată să îi ajute pe românii plecați peste hotare și să muncească în cele mai înalte foruri de decizie din Europa – Parlamentul European. În cele din urmă visul său a ajuns realitate. A refuzat oferta unei importante companii din Belgia care i-au promis funcția de manager și a acceptat să revină în România, fiind parte a echipei europarlamentarului Cristian Terheș de la PNȚCD, alături de care muncește în Parlamentul European, cât și în țară, pentru binele semenilor săi.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.