Make-up artistul din Zalău, Anda Ciobanu a urmat un curs de formare profesională în Brazilia – țara cosmeticelor

Navo cover cover

Anda Ciobanu (30 ani), make-up artistul zălăuan, a urmat luna trecută (februarie) un curs de formare profesională în Brazilia, al doilea cel mai mare producător de cosmetice din lume după Coreea de Sud. Anda Ciobanu a avut ocazia să participe la mai multe seminarii și demonstrații de make-up, dar și să testeze unele dintre cele mai apreciate produse cosmetice din lume, tocmai în țara unde acestea sunt produse.

Salajul liber Pub

De remarcat că Anda Ciobanu încearcă și pe timp de pandemie să organizeze la Zalău cursuri de make-up, cu o participare mult mai restrânsă a cursantelor și respectând toate normele de protecție a coronavirus aflate în vigoare.

Anda Ciobanu este o cunoscută artistă de make-up din Zalău, care în anul 2019 a reușit performanța de a fi printre puținele românce care au avut norocul să se întâlnească cu cel mai mare artist de make-up din lume – Mario Dedinanovic. Mario este make-up artistul personal al lui Kim Kardishian, dar a mai lucrat cu numeroase vedete de la Holywood.

La cei 30 de ani ai săi, Anda Ciobanu deține la Zalău singura școală de machiaj din județ acreditată internațional. Anda are o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Anda Ciobanu s-a nascut in Zalau. A absolvit Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalău, apoi a urmat Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Psihologie la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj-Napoca.

Bazele machiajului a inceput să le pună la Londra, fiind îndrăgostită de această profesie. S-a întors apoi în România și a început să urmeze cursuri de perfectionare în acest domeniu, în Cluj, Timișoara și București.

Acum, după peste 10 ani de muncă, a ajuns să fie recunoscut inclusiv pe plan național, doar în 2019, înainte de pandemie, acesta susținând mai multe seminarii de make-up în mai multe orașe, printre care Cluj-Napoca, Satu Mare, Alexandria și multe altele.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.