Povestea unei eleve de 10 din Șimleu Silvaniei

Navo cover cover cover cover cover

Lorena Maria Buzea este singura eleva din Șimleu Silvaniei care a obținut media 10 la Examenul de Bacalaureat. Elevă a Colegiului Național „Simion Bărnuțiu”, tânăra a obținut zece pe linie la disciplinele limba română, matematică și fizică. Eleva se poate lăuda însă cu performanțe notabile, nu doar la Bacalaureat, cât și în cei 12 ani de școală.

Salajul liber Pub

Lorena Buzea ne spune că media obținută la Bacalaureat, zece curat, este una dintre cele mai importante realizări școlare și se va mândri mult timp de acum înainte cu această performanță.

Salajul liber Pub

„Media obținută la Bacalaureat este una dintre cele mai importante realizări ale mele, o reușită cu care mă voi mândri mult timp de acum încolo. Această notă este o întruchipare a efortului depus pe parcursul anilor de liceu, un efort constant și susținut. Le sunt recunoscătoare părinților și profesorilor mei pentru sprijinul acordat”, ne spune Lorena Buzea.

Tânăra din Șimleu Silvaniei se poate lăuda însă cu rezultate de excepție pe plan școlar. Astfel, aceasta a participat în clasa a IX-a la Olimpiada de Fizică, unde a obținut premiul trei, iar la biologie a obținut premiile doi și trei în clasele a IX-a, respectiv a X-a. Tânăra este una dintre cele mai bune eleve la disciplinele fizică și chimie. Așa se face că în gimnaziu a reprezentat județul Sălaj la olimpiadele naționale de fizică și chimie.

Eleva este o mândrie atât pentru Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei, după cum ne mărturisește directorul unității de învățământ, Bianca Șerban, cât și pentru Școala Gimnazială „Silvania” din oraș, unde a fost șefă de promoție, după cum ne spune Angela Lipo, directoarea unității de învățământ.

Tânăra Lorena Buzea ne mărturisește că părinții au fost cei care au încurajat-o mereu să-și depășească limitele, chiar dacă munca depusă a fost grea și obositoare.
„Părinții mei m-au încurajat mereu să încerc să îmi depășesc limitele, astfel că pe parcursul anilor am participat la multe olimpiade și concursuri școlare. Deși munca depusă a fost una grea și obositoare, rezultatele m-au făcut să uit de tot efortul depus și să o iau de la capăt în următorul an. Sunt foarte mândră de ce am reușit să realizez și îi mulțumesc în special mamei mele care mi-a fost alături la fiecare pas”, ne mai spune Lorena Buzea, tânăra de zece din Șimleu Silvaniei.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.