Cine este Puiu Unguraș, un tânăr implicat activ in viața comunității din Jibou

Navo cover Navo cover

Puiu Ionuț Unguraș (21 ani) este un tânăr din Jibou foarte implicat în viața socială din oraș, cât și de pe Valea Someșului. Acesta încearcă să promoveze locurile frumoase din zonă, să sprijine copiii nevoiași, dar este și antrenor de fotbal pentru copiii din Tihău, iar mai nou și crainic sportiv la meciurile echipei Rapid Jibou.

Puiu Ionuț Unguraș este student, anul patru la inginere economică, iar dragostea pentru țară a transformat-o într-o pasiune. Una prin care încearcă să îi facă pe cât mai muți români să prețuiească țara. Puiu susține că tinerii trebuie să încerce să facă ceva pentru această țară și să ia atitudine. Astfel, tânărul din Jibou deține o pagină de facebook prin care încearcă să arate tuturor frumusețea zonei.

Mai mult decât atât, Puiu Unguraș este foarte implicat în acțiuni caritabile. Acesta a demarat două campanii umanitare de amploare pentru zona sa – „Ajutoarele lui Moș Crăciun” și „Încalță un copil de Paște”, campanii umanitare prin care a ajuns în casele a zeci de copii nevoiași de pe Valea Someșului cărora, alături de prietenii săi, le-a oferit haine și alimente înainte de Sărbătorile Pascale.

Tânărul din Jibou a reușit să-și pună în slujba comunității și pasiunea pentru fotbal. Astfel, la ACS Tihău s-a înființat o grupă de copii pe care Puiu Unguraș îi antrenează, reușind să-i scoată la mișcare pe cei mici.

Puiu Unguraș a fost în timpul meciului de ieri de la Jibou și crainicul echipei de fotbal, acesta fiind cel care a comentat pentru cei prezenți la stadion meciul de fotbal dintre Rapid Jibou și Luceafărul Oradea.

„Mi-aș dorii ca tinerii să se implice cât mai mult în viața comunității, pentru că e momentul să realizăm că noi suntem cei care putem schimba în bine viitorul orașului în care locuim sau chiar a României”, ne spune Puiu Unguraș.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.