Cine este Daniel Ispas, președintele TNL Sălaj care promovează tinerii în politică

cover cover casador

Daniel Marius Ispas (35 ani) de profesie inginer este un tânăr cu experientă profesională și politică de peste 12 ani. Daniel s-a înscris în Partidul Național Liberal de pe perioada studenției și s-a implicat activ în toate acțiunile partidului, fiind membru în organizația de tineret. A promovat treptat în politică fiind prima dată simplu membru (2008), apoi secretar general la organizația de tineret și în cele din urmă prin munca depusă a ajuns președinte (2014) în organizația Tineretul Național Liberal Sălaj (TNL Sălaj), dar și vicepreședinte la nivel regional (N-V) și membru al biroului seniorilor din PNL Sălaj . Daniel a participat și organizat și diferite școli politice, acțiuni caritabile , acțiuni specifice ,evenimente, etc.

Salajul liber Pub

Salajul liber Pub

Organizația TNL Sălaj are peste 300 de tineri activi, din care 2 viceprimari și 30 de consilieri locali aleși în urma alegerilor de anul trecut. Tinerii din organizația TNL Sălaj au fost promovați și sprijiniți prin participarea la mai multe școli politice, cursuri, campanii electorale și alte acțiuni, după cum ne spune Daniel Ispas.

Scopul organizației TNL Sălaj este de a promova pe merit tinerii competenți din Sălaj și din regiunea N-V în politică. Daniel Ispas și-a dorit foarte mult să reușească să-i ajute pe tinerii din organizație să se dezvolte pe plan politic îndrumându-i să fie cât mai activi și implicați în ceea ce fac.

Pe viitor, tinerii sunt pregătiți pentru ocuparea unor funcții importante în administrația locală și centrală, după cum susține tânărul.

În urma experienței politice și profesionale, Daniel îi îndeamnă pe tineri ca înainte de a intra într-un partid politic să aibă o profesie, să se bazeze pe meseria lor si abia apoi să facă pasul spre politică.

„Prin implicare veți performa, promovați-vă voi prin muncă. Veți câștiga bătăliile în colectivitățile dumneavostră, pe profesia dumneavostră! Vă sfatuiesc înainte de orice să aveți o profesie bine definită că atunci sunteți independenți. Dacă scrie prima dată deputat în cartea de muncă veți fi tot timpul la mâna altcuiva.  De aceea performați profesional și veți performa politic!”, ne spune Daniel Ispas.

Pe viitor, președintele organizației TNL Sălaj își dorește să candideze la funcția de primar în Zalău sau la funcția de parlamentar.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.