Liste comune PSD-PNL la alegerile din 2024? Ciunt EXCLUDE categoric o susținere a PSD pentru Dinu Iancu-Sălăjanu

Navo cover cover cover cover cover

Se prefigurează un an electoral (2024) greu pentru partidele aflate la guvernare. Pe fondul nemulţumirilor sociale, economice, a restricţiilor care au dus la inventarea şi creşterea peste noapte a unui nou partid anti-sistem (AUR), PSD şi PNL caută soluţii de depăşire a crizei, iar la nivel național se vorbește tot mai mult despre liste comune PNL – PSD.

Salajul liber Pub

Președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, politicianul din județ cel mai apreciat și cel mai bine cotat în toate sondajele, susține că nici nu vrea să audă de o alianța electorală la alegerile locale, iar PSD Sălaj exclude categoric o susținere pentru Dinu Iancu-Sălăjanu, aceasta fiind probabil singura șansă ca liderul PNL Sălaj să mai câștige încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Sălaj, după cum arată sondajele.

Salajul liber Pub

„Este exclus să candidăm pe liste comune la alegerile locale. Nu vom susține niciodată așa ceva. Noi avem candidatul nostru cu care vom câștiga Consiliul Județean Sălaj, nu vom accepta o susținere pentru altcineva”, spune ferm Ionel Ciunt.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.