Cea mai tare cabană pentru pool-party din România – la super preț, cu piscină deschisă și iarna – este în Sălaj (120 lei/persoană/noapte)

Navo cover cover cover

Fără a exagera, în județul Sălaj se află cea mai tare cabană pentru pool-party din România, cu un preț decent, unde luxul este dus la rang de artă. Locația a reușit în scurt timp de la deschidere să pună județul pe harta turistică a țării, ba chiar mai mult, să demonstreze că atunci când vrei poți să faci turism oriunde, fie că este vârf de munte cu super priveliște sau în mijlocul grădinii.

Salajul liber Pub

Deschis de curând, în iulie anul trecut, complexul turistic oferă servicii de înaltă calitate de la piscina deschisă inclusiv iarna, cu apă încălzită până la 37 de grade Celsius, până la o sală de servit masa uriașă, loc de relaxare, camere spațioase și moderne sau grătar, loc de ceaun și bar.

Cabana este perfectă pentru pool-party, astfel că în incintă există două sisteme profesioniste de jocuri de lumini care pot crea o atmosferă fantastică pentru cei care se petrec în jacuzzi, cât și un sistem de muzică perfecționist, cu posibilitatea de a asculta muzică atât în cabană, cât și la piscina.

UNDE? Sânmihaiu Almașului, pe drumul spre Hida,  la 30 km de Zalău și Jibou; la 60 km de Șimleu Silvaniei; la 60 km de Cluj-Napoca; la 135 km de Oradea; la 500 km de București

Black Points din Sânmihaiu Almașului este locul perfect unde te poți distra până în zori de zi fără să deranjezi pe nimeni, să te bucuri de momente de relaxare sau să stai în piscina încălzită inclusiv iarna până dimineața.

Prețurile sunt decente, însă variază în funcție de sezon sau de perioadă aleasă, pentru că vara este disponibilă și o super-piscină exterioară de 11 metri, cu două jacuzii. Locația se închiriază integral și e potrivită pentru o gașcă de prieteni, mai multe familii sau team building-uri.

Astfel, pentru perioada actuală – februarie – aprilie, prețul pentru o noapte în timpul săptămânii este de 3.500 de lei, ceea ce înseamnă că fiecare persoană din grupul de prieteni va scoate din buzunar doar 120 de lei. Pentru două nopți de cazare, prețul este redus, astfel că în loc de 7.000 de lei, prețul este de 5.000 de lei ceea ce înseamnă 160 de lei de persoană.

În weekend, de vineri până duminică, prețul este de 6.500 de lei, ceea ce înseamnă 210 lei/persoană! Pentru perioada de vară, prețurile diferă tot în funcție de perioada de timp aleasă.

Cabana Black Points dispune de 10 camere de cazare, din care 4 sunt camere cu 2 paturi matrimoniale, 3 sunt camere cu un pat matrimonial, o cameră este cu un pat matrimonial și un pat de o persoană, iar 2 camere sunt mai joase la înălțime, fiind situate la mansardă. Camerele de la mansardă dispun de câte un pat matrimonial și un pat de o persoană.

Pentru cei care închiriază cabana se oferă o sonorizare profesională, dar și acces la piscina cu jacuzzi din fața cabanei cu apă încălzită și iarna. Dimenisunea piscinei este de 3,5 metri pe 2 metri. Pentru perioada de vară există o piscină de 11 metri pe 6 metri, cu două jacuzzi incorporate.

Cabana mai dispune de o bucătărie complet utilată, un living la parter foarte spațios, o zonă de relaxare la mansardă, dar și de un bar complet utilat la piscină, un bar complet utilat pe terasă, o zonă de grătar cu ceaun și rotisor, iar contracost se oferă și efecte de lumini profesioniste!

Cabana se poate rezerva direct la numărul de telefon 0745538651, iar pentru alte detalii puteți accesa pagina de facebook Black Points 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.