Aici te cazezi în această toamnă cu 85 lei/persoană. Cabana spectaculoasă din Sălaj, cu piscină și jacuzzi

Navo cover cover cover

Oferta toamnei în turismul din Sălaj vine de la Cabana Colibi, o locație spectaculoasă din județ, care le oferă celor care îi trec pragul camere moderne, realizate cu mare atenție la detalii, piscină, un jacuzzi nou și modern, cât și numeroase alte facilități.

Salajul liber Pub

Pentru această toamnă, cât și la iarnă, în perioada octombrie – aprilie, cei de la Cabana Colibi vin cu o ofertă foarte bună pentru cei care își doresc să evadeze puțin din cotidian și să se relaxeze într-o locație spectaculoasă din județ, și anume, aici te poți caza cu doar 85 de lei de persoană pe noapte.

UNDE? Sânmihaiu Almașului, pe drumul spre Hida,  la 30 km de Zalău și Jibou; la 60 km de Șimleu Silvaniei; la 60 km de Cluj-Napoca; la 135 km de Oradea; la 500 km de București

Oferta celor de la Cabana Colibi este disponibilă la închiriere integrală a locației. Cabana dispune de 18 locuri de cazare în 6 camere cu un pat matrimonial, două paturi matrimoniale și camere cu un pat matrimonial și un pat de o persoană. Prețul pentru închiriere este de 3.000 de lei pe weekend (de vineri până duminică), ceea ce înseamnă 1.500 de lei pe noapte, adică doar 85 de lei de persoană, dacă locația este închiriată integral, la capacitate completă.

Zilele acestea, la Cabana Colibi a fost finalizat și un jacuzzi de mari dimensiuni care va fi încălzit toată iarna. Apa din jacuzzi va avea peste 36-37 de grade, și va fi numai bună pentru a face baie chiar și atunci când afară ninge.

Cabana este formată din mai multe corpuri de clădire – unul în care se află camerele destinate cazării, unul cu o sufragerie uriașă de 40 de metri pătrați, cu canapele, televizor imens, o bucătărie cu loc de grătar, de ceaun și tot ceea ce ține de gastronomie.

Cabana dispune de 18 locuri de cazare în 6 camere spațioase de capacități diferite. Există inclusiv o cameră cu pat pentru copii mici, dar și camere cu pat dublu. Piscina are dimensiunile de 10×5 metri și o adâncime de 1,6 metri. Apa este mereu caldă și curată. Piscina este disponibilă atât timp cât vremea de afară permite, iar în restul timpului, există disponibil jacuzzi-ul.

Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea și prețul puteți contacta echipa Cabana Colibi la numărul de telefon  0745140796 sau pe facebook Cabana Colibi.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.