6 copii trăiesc în condiții INUMANE pe o pășune lângă Cehu Silvaniei

sos de centura cover cover

Șase copii alături de părinți trăiesc în condiții inumane, într-o cameră improvizată pe o pășune la ieșirea din satul Doba Mică, aproape de orașul Cehu Silvaniei.

Salajul liber Pub

Copiii au vârste cuprinse între 18 și 3 ani, și până anul acesta nu au văzut nici măcar jucării, doar muncă și acasă. Jucărie le este câmpul pe care îl bat zi de zi, acolo unde părinții lor grijesc de cele 15 vaci din sat.

Parfumuri

Parfumuri

Familia Tyukodi este așa de când se știe. Își duce traiul din banii pe care îi primesc pentru că îngrijesc vacile sătenilor, dar și din munca cu ziua, băiatul cel mai mare mergând la muncă alături de tatăl său.

Căsuța în care locueisc are două camere. Una este destinată copiilor mai mari, puțin aranjată și curată, iar în cea de-a doua, unde se află doar două paturi, un mic dulap și o sobă își duc veacul prinții alături de copiii cei mici. Nu se plâng însă de nimic, și muncesc așa cum pot ei pentru a câștiga un leu.

Copiii merg chiar și la școala din sat, atunci când se fac ore, și ne spun că ar vrea să devină oamenii mari, pentru a-și scoate familia din situația în care se află.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.