5 pensiuni uimitoare din Sălaj, cu centru SPA sau ciubăr, unde să te relaxezi în această toamnă

Navo cover Navo cover

Pentru că vremea de afară s-a răcit brusc, iar vara a trecut, vă prezentăm cinci locuri de poveste din județul Sălaj unde te poți relaxa în orice anotimp indiferent de condițiile meteorologice.

Astfel, în județul Sălaj, în ultimul timp, s-a investit mult în turismul de calitate, care să ne permită să petrecem un weekend de poveste chiar la noi, acasă. S-a investit în locații premium, cu centre SPA, saună, jacuzzi sau ciubăr.

Astăzi vă prezentăm cinci astfel de locuri din județul Sălaj, cu prețuri decente, unde poți să te distrezi chiar dacă afară e rece sau vreme mohorâtă.

1. AquAngar – Cehu Silvaniei

UNDE? Cehu Silvaniei – la 32 km de Zalău, la 51 km de Șimleu Silvaniei, la 25 km de Jibou

Locația este destinația perfectă pentru a te relaxa în vacanță, și chiar pentru un weekend, dacă timpul nu îți permite să stai mai mult aici, indiferent de condițiile meteorologice. Pe lângă facilitățile de cazare, piscină, centru SPA, jacuzzi și saună, locația mai dispune de un complex sportiv, cu terenuri de tenis de câmp, fotbal și numeroase alte activități.

Astfel, complexul turistic de la Aquangar din Cehu Silvaniei include mai multe facilități, printre care acces la piscină, dar și la centrul SPA cu jacuzzi și saună. Aici există și un restaurant, iar accesul turiștilor se poate face atât pentru cazare, cât și doar la piscină sau centrul SPA.  Locația dispune de un apartament pentru 4 persoane, cu două dormitoare, unul cu priveliște spectaculoasă asupra zonei, dar și un living spațios, cu acces direct la piscina exterioară. Pe lângă acest apartament, în noua pensiune deschisă în acest loc există 6 camere king size cu pat matrimonial și 6 camere twin size.

2. Pensiunea Andra & Ade

Pentru o vacanță la doi pași de Zalău, vă propunem să încercați oferta turistică de la Năpradea, acolo unde gazdele de la Pensiunea Andra & Ade au realizat un super pachet turistic pentru a petrece una sau mai multe zile într-un loc de vis, unde poți să te reîncarci de energie. Astfel, gazdele vă oferă pentru cazare cinci camere spațioase și foarte confortabile, care dispun de baie proprie și televizor. Oaspeții care ajung la Năpradea sunt întâmpinați de gazde cu produse tradiționale din zonă – un platou cu produse specifice locului, 100% ecologice (brânză, roșii, slănină), dar și pălincă din zonă, de prune, mere sau pere.

Pe lângă facilitățile de cazare, atunci când rezervați pachetul turistic de la Năpradea mai primiți inclus în preț și acces la ciubărul cu hidromasaj, la saună, la întreg parcul din jurul pensiunii cu numeroase locuri de joacă pentru copii, cât și la tiroliana special amenajată pentru cei mici. Totodată, oaspeții primesc gratuit și accesul la un cuptor de pizza și la locul de grătar special amenajat într-un foișor, la umbră. Pe lângă oferta turistică clasică, cei de la Năpradea au inclus în pachetul turistic și plimbări ghidate cu ATV-ul. Sunt disponibile trei ATV-uri achiziționate anul acesta, nou-nouțe, pentru experiențe de vis în împrejurimile pensiunii.

3. Black Points

Black Points este una dintre cele mai spectaculoase cabane cu piscină. Locația dispune și de jacuzzi disponibil tot timpul anului, iar piscina are dimensiunea de 11×6 metri. Deschisă în luna iulie a anului trecut, cabana oferă servicii premium și dispune de 31 de locuri de cazare, o piscină uriașă, un jacuzzi, living spațios, loc de grătar, mai multe baruri, joc de lumini profesionist și sistem audio de înaltă calitate.

De menționat că jacuzziul de la locație este deschis tot timpul anului și chiar și iarna temperatura menținută a apei, chiar dacă este situat în exterior, este de 37 de grade.

4. Pensiunea Sophia

Pensiunea Sophia, construită la standarde occidentale cu bani europeni, și-a deschis anul trecut porțile pentru turiști. Pensiunea este amplasată într-o zonă liniștită, înconjurată de verdeață. Pensiunea dispune și de un ciubăr.

Pensiunea este una inedită, unde proprietarii sunt foarte deschiși și „te răsfață” cu pălincă de prune din partea casei, dar organizează și petreceri la grătar, iar pentru grupruile mai numeroase se oferă posibilitatea de a servi diferite gustări specifice zonei sau chiar porc la proțap și multe altele. Pensiunea dispune de un ciubăr pentru relaxare, opt camere amenajate la standarde europene cu paturi matrimoniale și baie proprie, un living uriaș, dar și de o terasă înshisă și masă de ping-pong.

În general, pensiunea se închiriază integral, dar se pot închiria și camere separate pentru turiști. Cei care îi trec pragul pot beneficia și de excusrii la Podgoria Silvania, la Băile Boghiș sau în alte zone turistice din apropiere.

5. Cabana Casa Colibi

Cabana Casa Colibi dispune de 18 locuri de cazare în 6 camere spațioase de capacități diferite. Există inclusiv o cameră cu pat pentru copii mici, dar și camere cu pat dublu.

Cabana Casa Colibi are un ciubăr, disponibil în sezonul rece, iar pentru zilele de vară toride este disponibilă o piscină cu dimensiunile de 10 x 5 metri.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.