Eveniment inedit la Cehu Silvaniei – Barbeque Retro Party, cu produse tradiționale, țuică și multă voie bună

Navo cover cover cover

Un eveniment inedit va avea loc pe data de 21 octombrie la Cehu Silvaniei, în cadrul Complexului SPA de la AquAngar. Organizatorii pregătesc pentru cei mai pofticioși dintre noi un eveniment special – BBQ Retro Party la AquAngar.

Salajul liber Pub

Evenimentul va avea loc pe data de 21 octombrie, iar cei care ajung aici vor avea parte de o mulțime de surprize. Organizatorii vor pregăti la grătar, în aer liber, numeroase specialități tradiționale cu produse locale, de la mititei, până la ceafă de porc, piept de pui și multe alte preparate speciale, cu sosuri deosebite. Pe lângă multitudinea de produse pregătite la grătar, maeștrii bucătari de la AquAngar pregătesc un desert surpriză, iar oaspeții se vor putea bucura de țuică din partea casei.

Prețul de intrare la petrecerea de la AquAngar este de doar 100 de lei de persoană, care include o masă de tip barbeque, un desert, țuică sau lichior și acces la party.

Accesul se poate face doar pe bază de rezervare. Locul trebuie confirmat până pe data de 19 octombrie la numărul de telefon 0728025238.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.