30 de copii cu situație financiară precară din Sălaj au primit un sprijin consistent din partea sălăjenilor cu suflet mare

Navo cover Navo cover

La începutul noului an școlar, 30 de copii care trăiesc în familii cu situații financiare precare au primit un ajutor nesperat de la oamenii cu suflet mare.

Totul a fost posibil datorită implicării celor de la Zalău Value Center, care, împreună cu Asociația „Împreună-i vom face fericiți”, condusă de Corina Țurcaș, au amplasat o urnă pentru donații la iesirea din magazinul Carrefour. Sute de sălăjeni au donat aici rechizite, caiete, ghiozdane, care ulterior au ajuns la copiii din medii devaforizate din județul Sălaj.

„Cu ajutorul vostru am reusit sa ajutam 30 de copii cu rechizite pentru a avea cele necesare inceputului de an scolar. Va multumesc tuturor celor care v-ati implicat, multumesc Zalau Value Centre, datorita voua am fost sprijin real pentru mai multe familii din Salaj. Nu pot sa descriu in cuvinte bucuria copiilor pe care am reusit sa ii ajutam,va spun doar ca sclipirea din ochi ii trada,unii stiu sa se manifeste,altii sunt mai timizi si rezervati dar ii vedeam cu cata atentie isi aseaza rechizitele in ghiozdan”, transmite Corina Țurcaș.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.