RESPECT. Un tânăr din Zalău și-a scos la licitație toate bunurile dintr-un apartament pentru o cauză nobilă

Navo cover cover cover

Tânărul zălăuan Gheorghe Hușanu dă dovadă de om cu suflet mare din nou, iar de această dată a surprins prin faptul că își scoate la licitație toate obiectele dintr-un apartament pe care l-a cumpărat de curând.

Salajul liber Pub

Astfel, tânărul zălăuan a decis ca tot ce se găsește în apartamentul recent cumpărat să fie scos la vânzare. Și nu oricum, ci fiecare să plătească prețul pe care îl dorește, „cât îl lasă inima”, după cum susține acesta.

Apartamentul este mobilat și utilat complet, iar tot ce se găsește în interior este scos la licitație, de la mobilă de bucătărie, la electrocasnice, mobilă de dormitor și altele.

„De curând am cumpărat un apartament, vreau sa îl golesc și scot la vânzare tot ce e in el. Toți banii vor fi donați micuțului Patrick! Duminica va fi vânzare cu usa deschisă, vi te uiti, iei ce vrei! (Începând cu ora 10.00 in spate la Nazareth, scrie mesaj de vrei sa vi și te aștept jos) Plătești cât te lasă inima! Nu uita banii merg pentru o cauza nobila! „, anunță tânărul Hușanu.

Acțiunea este una caritabilă, iar toți banii strânși vor fi donați în contul familiei fostei glorii a handbalului din Zalău – Valeria Motogna, care trece prin clipe grele.

În vârsta de un an și 10 luni, Patrik, copilul cunoscutei handbaliste din România, Valeria Motogna suferă de o boală gravă, iar apropiații acestora fac apel la oamenii cu suflet mare pentru a strânge banii necesari intervenției medicilor in străinătate. Băiețelul a fost diagnosticat pe data de 5 aprilie cu leucemie mieloblastica. Părinții se află deja în Italia, la Genova, unde Patrik a început tratamentul.

Deocamdată nu se știu exact costurile, însă au fost anuntati ca vor fi mari, de aceea fac un apel la oamenii cu suflet mare sa ajute cu oricât se poate.

Cei care își doresc sa ajute o pot face donând în conturile:

RO92BTRLRONCRT0353543601

RO42BTRLEURCRT0353543601 – ambele deschise pe numele soțului Puscas Motogna Vasile Gabriel.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.