3 destinații EXOTICE unde să mergi iarna asta la un SUPER PREȚ

cover cover casador

Fie că nu îți place frigul de acasă, fie că îți place să vizitezi țări exclusiviste, dar nu ți-ai permis pentru că toate ofertele turistice erau prea scumpe, astăzi ai ocazia să alegi un pachet turistic accesibil pentru țările îndepărtate, unde zăpada e doar un vis. Asta deoarece agenția de turism Dertour/Avias Transilvania din Zalău vă oferă un pachet turistic la un preț greu de refuzat.

Salajul liber Pub

Astfel, începem anul 2021 cu vești cât se poate de bune pentru cei care doresc să călătorească în lume, cu bani puțini, dar confort maxim.

Salajul liber Pub

1. DUBAI – de la 583 de euro!

Ți-ai dorit mereu să ajungi în Dubai dar ți se părea o destinație prea scumpă? Cu oferta de la Dertour/Avias Transilvania ai cea mai bună variantă de a vizita destinața exotică din Emiratele Arabe Unite.

Oferta include șapte nopți de cazare și zbor direct din București. Astfel, pentru un hotel de trei stele – Citymax Bur Dubai scoți din buzunar doar 583 de euro. Perioada sejurului este între 19 și 26 februarie.

Dacă mai adaugi însă la buget încă 27 de euro, atunci te poți caza la un hotel de patru stele – Jumeirah Rotana Hotel – tot cu mic dejun inclus.

2. Republica Dominicană, Punta Cana, de la 210 euro pe zi!

Nisipul fin, apa limpede de la Marea Caraibilor, Cuba Libre cu rom autentic și ospitalitatea localnicilor sunt doar câteva din ingredientele unui concediu de vis în îndepărtata Republică Dominicană.

Spectaculoasele complexe turistice din Punta Cana oferă servicii de top la prețuri avantajoase. Astfel, pentru o zi de concediu în Republica Dominicană scoți din buzunar doar 210 euro, iar pentru cele 7 zile pe care ți le propune Dertour / Avias Transilvania să le petreci la Marea Caraibelor plătești 1.472 de euro.

Prețul include biletul de avion și cazarea all inclusive la Bahaia Principe Grand Bavaro, un complex de cinci stele care îți va oferi o vacanță de vis!

Tot la cinci stele este cotat și Iberostar Punta Cana, hotel pentru care ai de plătit 1.643 de euro pentru un sejur de șapte nopți.

Perioada sejurului este 4 – 11 februarie, iar la plecare ai nevoie de un test coronavirus negativ.

3. Zanzibar, Tanzania

Chiar în îndepărtata Africa, cu plaja la spectaculosul Ocean Indian este oferta de top a agenției de turism din Zalău care vă oferă pachete premium, all inclusive, la cele mai bune prețuri în raportul preț-calitate.

Sejurul este disponibil în perioada 7 – 14 februarie și include șapte nopți de cazare și zbor direct din Cluj-Napoca.

Astfel, cazarea la Sunshine Marine Lodge, hotel de trei stele, cu pachet cu mic dejun inclus este la prețul de 1.453 de euro pe persoană, iar pentru un complex de cinci stele – Sea Cliff Resort Spa în regim de demipensiune scoți din buzunar 1.698 de euro.

Pachetele atât pentru Tanzania cât și pentru Republica Dominicană și Dubai includ biletul de avion, transferul de la hotel la eroport, șapte noți de cazare și masă conform ofertei fiecărui hotel.


Oferta completă și alte detalii le puteți consulta la agenția de turism Avias Transilvania – de 20 de ani alături de voi! Partener Dertour.

Agenții de travel ai celor de la Avias Transilvania/Dertour pot fi contactați la sediul din Zalău, Bulevardul Mihai Viteazu, numărul 14 – Complex Comercial „Galeriile Meseș” – bloc OM, parter, sau la telefon 0260.632222 și 0731.378.339, 0757.015.315.

Pentru alte detalii, aceștia pot fi contactați pe e-mail la zalau@dertour.ro

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.