Crăciun tradițional în Sălaj: oferta INEDITĂ a unei pensiuni din județ pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

Navo cover cover

Pensiunea Casa Vânătorului organizează un Crăciun de poveste, cu preparate tradiționale într-o zonă liniștită, unde oaspeții pot să se relaxeze inclusiv într-un ciubăr de mari dimensiuni sau saună.

Salajul liber Pub

Casa Vânătorului oferă un pachet turistic pentru cei care vor să aibă parte de sărbători fericite alături de familie și prieteni dragi. Cei care doresc pot să petreacă sărbătorile de iarnă într-un decor tradițional, un loc retras și liniștit.

Sitaută la ieșirea din localitatea Meseșenii de Sus, la poalele Meseșului, în zona unde erau vechile băi din comună cu apă sulfuroasă, Cabana Casa Vânătorului vă pune la dispoziție cinci camere amenajate în stil tradițional românesc, dar și un ciubăr cu apă fierbinte și o saună finlandeză realizată într-un mod mai inedit.

Oferta pentru un Crăciun tradițional sălăjean a celor de la Casa Vânătorului include patru nopți de cazare, iar pentru masa de Crăciun se asigură sarmale, cozonac, dar și frpitură tradiționale din carne afumată și cârnați de casă. Și vinul este asigurat pentru cele patru zile de relaxare în zonă.

Cabana are o capacitate de 10-12 persoane, 5 dormitoare, 3 băi, dar și o bucătărie complet utilată, living, terasă spațioasă cu grătar, loc pentru ceaun și cuptor, dar și saună și ciubăr.

Pentru mai multe detalii puteți contacta locația la numărul de telefon 0753100723 sau pe facebook – Casa Vânătorului.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.