Virgil Marius Bob vrea să revitalizeze turismul din Șimleu Silvaniei pentru a aduce bunăstare locuitorilor din oraș

Navo cover Navo cover

Candidatul USR PLUS la Primăria Șimleu Silvaniei, Virgil Marius Bob , consideră că turismul are un bun potențial de a genera locuri de muncă. Decisive sunt insa: Creativitatea si Inovatia cu care Administratia Locala gestionează oportunitățile, Disponibilitatea sa de a mobiliza economia pentru dezvoltarea potențialului turistic, o Selecție corectă a celor care doresc și au capacitate de gestiona cu succes aceste locații.

Salajul liber Pub

Virgil Marius Bob afirmă că ”primăria poate fi motorul pentru a genera produse inovatoare care să utilizeze capacitățile existente în oraș”.

Virgil Marius Bob: „Pentru aceasta, administrația locală trebuie să știe mai întâi cine ce face, ce impact are asupra comunității, ce oportunități de dezvoltare are, etc. Ar trebui să se înțeleagă că trebuie să facem tot posibilul, astfel încât cei care ne vizitează, să rămână mai mult timp și să nu-l folosească Simleul ca tranzit către alte destinații. Si noi avem locuri frumoase si incarcate de istorie de aratat si promovat. Astfel se vor genera locuri de muncă în zone pe care le numim servicii complementare activității turistice, cum ar fi: meșteșuguri, zona de gastronomie, și toată partea culturală: grupuri folclorice, artiști,etc.
Doar dacă începem să planificăm luând în considerare toți factorii din oraș putem îmbunătăți și mai mult efectul multiplicator pe care l-ar putea genera întreprinderile mici și mijlocii existente și am putea atrage noi investitori”.

Articol comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Sălaj și executat de SC Sălajul Liber SRL. CUI mandatar financiar: 51210001

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.